Přírodní medová vína – naše medoviny se chuťově i postupem výroby blíží medovinám, které se vyráběly už před naším letopočtem přibližně až do 15. století našeho letopočtu. Výroba je přizpůsobena dnešním hygienickým předpisům a dalším zákonům. Aktivní kvašení trvá většinou 2 a více měsíců při teplotách kolem 20 stupňů Celsia a doba zrání je přibližně kolem tří let. Klasická medovina vzniká kvašením medového roztoku (medu a vody) s přidáním bylin a koření. Ve větší části světa je známa pod názvem metheglin. Chuť medovin se liší podle použitých ingrediencí, druhu a množství medu, doby kvašení a zrání, teploty, doby stáčení atd. Ovocná medovina vznikne, když část vody nahradíme čerstvě vylisovanou ovocnou šťávou. V tomto případě se nazývá melomela. Některé jsou sladké, polosladké některé až polosuché. Normy pro hodnocení obsahu cukru ve víně révovém pro zařazení do kategorií jsou odlišné s ohledem na nejnižší hodnotu cukru. Pro medovinu nejsou tyto kategorie zákonem stanoveny. Medoviny většinou mohou připomínat chuťově vermuty, vína dezertní nebo též vína portská. V nabídce naší firmy si můžete vybrat přibližně z 15 různých druhů.